Klanten

Midi-Unit Westland is hét adres voor het opslaan van de meest uiteenlopende zaken. Vele winkeliers, zzp’ers, particulieren en andere bedrijven gebruiken al een opslagruimte.

Winkeliers maken ook veelvuldig gebruik van opslagruimte, bijvoorbeeld voor voorraden en seizoensafhankelijke etalagemateriaal, verpakkings- materiaal en voorraden. De ruimte in een winkel is vaak beperkt of de meters zijn te kostbaar om als opslagruimte/magazijn te gebruiken.

De zzp'er werkt bijvoorbeeld vanuit zijn huis of vanuit zijn bus en huurt opslagruimte om gereedschap en ander materiaal veilig op te bergen. In plaats van het huren of kopen van een bedrijfshalletje, is het gebruik van een kleine unit een ideaal alternatief.

Ook particulieren gebruiken opslagruimte, bijvoorbeeld voor het veilig stallen van een motorfiets, of tijdens een verbouwing of bij een verhui- zing. De Inboedel moet hierdoor soms een paar maanden worden opge- slagen.

Indien uw bedrijf extra archiefruimte nodig heeft, of u als vertegenwoor- diger een kleine opslagruimte zoekt om uw rayon-materialen op te kunnen slaan, kunt u ook bij ons terecht!